Bokkerijdersarrangementen

Wandel, eet, drink en slaap als een Bokkerijder!

De Bokkerijders cultureel en culinair beleven

 

In samenwerking met de Alfa Bierbrouwerij en vier horecapartners biedt SjtiGS u het dagvullend groepsarrangement ‘Complice’ aan. Op deze belevingsvolle dag wordt u om 10:30 uur ontvangen bij één van onze vier horecapartners. Na een indrukwekkende lezing over de Bende van de Bokkerijders wandelt u met een gids door een prachtig glooiend landschap naar de Alfa Bierbrouwerij. Tijdens de wandeling krijgt u van de gids aanvullende informatie over de geschiedenis van de Bokkerijders. In het proeflokaal geniet u van een Bokkerijderslunch en een korte film neemt u nogmaals mee terug naar de tijd van deze goddeloze bende. Na een film over de Alfa Bierbrouwerij krijgt u tijdens een rondleiding informatie over het brouwproces van dit unieke en eigenzinnige Limburgse bier. In het proeflokaal geniet u aansluitend van de heerlijke en natuurzuivere bieren van Alfa. Natuurlijk zijn ook alcoholvrije dranken verkrijgbaar. Voordat u met een tram wordt teruggebracht, ontvangt u als herinnering het nieuwste bierglas van Alfa. Terug bij onze horecapartner wordt u verwend met een galgenmaal, bestaande uit een heerlijke en goed gevulde dagsoep met brood. Omstreeks 18:00 uur wordt deze belevenisvolle Bokkerijdersdag afgesloten.

 

Dit Bokkerijdersarrangement ‘Complice’ wordt aangeboden als groepsarrangement met een minimale deelname van 20 personen. Bij meer dan 60 personen wordt in overleg een verschoven dagprogramma samengesteld.

 

Facturatie vind plaats middels een factuur, die vooraf betaald dient te worden. De deelnamekosten aan het eerder beschreven arrangement bedragen € 36,50 per persoon.

 

Klik voor het boeken van het Bokkerijdersarrangement ‘Complice’ op de door u gewenste locatie:

Biesenhof

Kasteel Doenrade

Aan Sjuuteänjd

De Bokkereyer 

 

Het is mogelijk het arrangement ‘Complice’ uit te breiden met een drie gangen galgenmaal, hetgeen naar uw wens kan worden samengesteld. Voor meer informatie over dit Bokkerijdersarrangment ‘De Eed’ en de prijs hiervan kunt u contact opnemen met telefoonnummer (046) 443 36 86.

 

Dit Bokkerijdersarrangement ‘De Eed’ wordt aangeboden als groepsarrangement met een minimale deelname van 20 personen. Bij meer dan 60 personen wordt in overleg een verschoven dagprogramma samengesteld. Facturatie vind plaats middels een factuur, die vooraf betaald dient te worden.

 

Klik voor het boeken van het Bokkerijdersarrangment ‘De Eed’ op de door u gewenste locatie:

Biesenhof

Kasteel Doenrade

Aan Sjuuteänjd

De Bokkereyer 

 

Wilt u het arrangement uitbreiden met een overnachting? Ook dat kan. Naast het arrangement ‘Complice’ biedt het Bokkerijdersarrangement ‘Zwarte Kapitein’ u een drie gangen galgenmaal, een overnachting en een ontbijt aan. Voor meer informatie over dit Bokkerijdersarrangment ‘Zwarte Kapitein’ en de prijs hiervan kunt u contact opnemen met telefoonnummer (046) 443 36 86.

 

Dit Bokkerijdersarrangement ‘Zwarte Kapitein’ wordt aangeboden als groepsarrangement met een minimale deelname van 20 personen. Bij meer dan 60 personen wordt in overleg een verschoven dagprogramma samengesteld. Facturatie vind plaats middels een factuur, die vooraf betaald dient te worden.

 

Klik voor het boeken van het Bokkerijdersarrangement ‘Zwarte Kapitein’ op de door u gewenste locatie:

Biesenhof

Kasteel Doenrade

 

U kunt hier de folder downloaden (PDF-formaat) met meer informatie over de Bokkerijders en de aangeboden arrangementen.

 


Het laatste nieuws

Belaef de Boekeriejesj

Een cultuurhistorisch festival in Schinnen en Geleen Lees verder...

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief!